Magyar Péter nem neheztel jelöltjére, aki egy hónapja még támadta őt

Magyar Péter nem neheztel jelöltjére, aki egy hónapja még támadta őt

Magyar Péter Veszprémben (Fotó: Lakner Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter nem neheztel X. kerületi jelöltjére, Barna Juditra mindazért, amiket egy hónappal ezelőtt gondolt és írt róla. Lapunk számolt be róla elsőként, hogy a Tisza Párt kőbányai polgármester-jelöltje egy hónapja még nárcisztikus idiótának és baromnak nevezte Magyart, illetve alávaló színjátéknak minősítette, amit a jogász tesz. Egyben feltette a kérdést: „valaki elhitte/hiszi neki, hogy ő a hazát akarja megmenteni?”

Szombaton megkerestük Barna Juditot, arról érdeklődve, összeegyeztethetőnek tartja-e a fentieket a Tisza Párt-jelöltséggel. A következő választ kaptuk: „Ezt valóban én írtam. Magyar Péter azóta számomra rácáfolt az alaptalan vádakra. Megismertem, közéleti szereplése és összeszedettsége pedig sorsfordító lehetősége az országnak.”

A Talpra, Magyarok e-mail címén is érdeklődtünk, de ott nem érkezett válasz. A 24.hu viszont vasárnap megkérdezte erről is a Tisza Párt vezetőjét Debrecenben. Magyar Péter azt mondta, nem neheztel rá, Barna Judittal beszélgettek egy csomót, és örül, hogy változott az álláspontja. „Így van ez azokkal, akik a propagandán kívül találkoznak velem, és meghallgatják a velem való rendes interjúkat, általában meg szokott változni. Ezért áll a Tisza Párt most 25 százalékon, de lehet, hogy már 30-on, mert múlt héten készült ez a közvélemény-kutatás. Így szokott lenni: a propaganda állít valamit, próbál párhuzamos valóságot felállítani, bűncselekménnyel kiszivárogtat hamisított jelentéseket, mindenféle papírokat, de ha az ember beszél valakivel, és korrektül tud eszmét cserélni, akkor megváltozik a vélemény” – fogalmazott Magyar Péter.

A debreceni nagygyűlésről szóló cikkünket itt, képriportunkat pedig itt találják. Megírtuk a hétvégén azt is: Magyar Péter hiába tartott Veszprémben is a településen szokatlanul nagy érdeklődést kiváltó rendezvényt, a Veszprém TV nem tudósított róla. (Miközben a csatorna munkatársai mégis csak jelen voltak.)